OBS!


Ny Youseebox

10 ting du skal vide om Yousees nye tv-boks

Den nye TV-Boks kan bestilles hos youSee på 70 70 40 70 prisen er 30.00 kr. pr. mdr.

Vær opmærksom på at kun bredbånd  oprettet efter 25 august 2015 har adgang til CMore film og serie

Ønsker man adgang til film kan man ”ændre” til samme hastighed og får dermed film og serie, men mister musikken

1. Er du allerede kunde hos Yousee kan du fortsætte med den gamle boks – Yousee tvinger ikke folk til at opgradere. Men har man lyst til at gøre det, så kan man leje den lige som alle andre. Den nye TV-boks har 1 TB hukommelse, 16 GB RAM, understøtter Surround-lyd og er udstyret med 8 tv-tunere.

2. Den nye Yousee-boks koster 30 kroner om måneden i abonnement og det bliver muligt at prøve den gratis i 30 dage.

3. Den nye tv-boks fra Yousee får løbende nye opdateringer med få ugers mellemrum – det har Yousee rigtig god erfaring med, når nye funktioner skal introduceres. De løbende opdateringer er en af årsagerne til, at man betaler en fast abonnementspris.

yousee tv boks pris

4. Er du allerede eksisterende kunde hos youSee og har en TV-boks herfra, så har du i dag adgang til musiktjenesten YouSee Musik på mobil og computer. Vælger du den nye TV-boks fra Yousee, så mister du adgang til musikken. Så for at kunne streame musik igen på mobilen, skal du altså have enten en mobilabonnement hos Yousee eller du skal betale 99 kroner om måneden for en anden musiktjeneste.

5. Netflix er endnu ikke integreret i den nye TV-boks, men Yousee oplyser, at de er i dialog med Netflix om dette. HBO og Cmore er allerede en del af Yousee-universet i den forstand, at du kan få direkte adgang til disse tjenester i Yousee-universet, hvis du i abonnerer på dem.

6. Tekst-tv er ikke klar fra start, når den nye tv-boks lanceres på mandag, men det kommer med inden for nogle uger, lover Yousee.

7. Fra start ligger det indhold, som man optager og gemmer, på selve TV-boksen og ikke i skyen. Der er stadig restriktioner på, hvor man må se en række tv-programmer og -kanaler, så man kan altså ikke side i toget eller sommerhuset og se optaget indhold på sin mobil.

yousee tv boks

8. Yousee arbejder på en multiroom-løsning, hvor man kan knytte flere tv-apparater i huset op mod samme tv-boks.

9. I fremtiden vil man kunne sætte tv-boksen til at optage programmer via mobiltelefonen.

10. Hører man til blandt de rigtig magelige, der gerne vil kunne bladre rundt i brugerfladen uden at bevæge sig, men blot ved at bruge stemmen, så skal man desværre ikke regne med, at den nye TV-boks fra Yousee kommer til at understøtte dette foreløbig. Yousee forklarer dette med, at det danske sprog er svært at arbejde med, når det gælder stemmestyring.

Udskriv

YouSee tv-boks NU til kr. 30.00 i din forening

Hvad kan YouSee tv-boksen?

Har jeres forening en tv-aftale hos os, har jeres medlemmer/beboere også mulighed for at få den nye tv-boks. Og for at se tv på deres egne præmisser.

Tv-boksen gør det blandt andet muligt at spole, optage, starte forfra og sætte programmer på pause. Boksen gør tv-oplevelserne sjovere:

  • Fik du ikke starten af filmen med? Så starter du bare forfra.
  • Der blev scoret! Spol tilbage og se målet igen. Og igen.
  • Sæt nyhederne på pause, mens du henter kaffe.
  • Optag et afsnit af yndlingsserien. Eller hele sæsonen!
  • Se showet fra i går. Dét alle talte om i frokostpausen.
  • Lej en ny præmierefilm med ét klik.

Vi opdaterer boksen hver 6. uge. Fremover vil jeres medlemmer/beboere kunne bruge deres mobil til at optage et program – og se det senere på deres tv. Eller vælge nye kanaler direkte på tv-boksen.

Sådan ser boksen ud

Tv-boksen er lille og kan let gemmes væk bag et møbel.

Boksen er 23,9 cm. bred, 17,5 cm. dyb og 4,9 cm. høj. Den bruger op til 16 Watt i brug og under 0,5 Watt på standby. Zappetiden er hurtig.

Det tager et halvt sekund at nå den næste eller forrige kanal og maks. 2 sekunder at få en valgfri kanal frem. Opløsningen er op til 1080p.

Kom godt i gang med tv-boksen

Udskriv

 

 

 

Ved evt. problemer med signaler og opsætninger, kan nedenstående link benyttes.

grejssantenne.dk/service/hjemmeservice

 

 

Udskriv Email