Vigtig INFORMATION

youSee gør klar til en bedre forbindelse i vores forening.

youSee er i fuld gang med at forbedre og fremtidssikre vores forenings kabel-tv-net. Forbedringerne kræver at deres teknikere skal arbejde på vores kabel-tv-net den 22.1.2019.

Her vil tv, bredbånd og telefon via kabel-tv-nettet være helt afbrudt i perioder på op til 5 timer. Arbejdet er færdigt senest kl. 19.00 På youSee.dk/driftsinformation kan I se, hvis der opstår ændringer i arbejdet på den ovenstående angivet dato.

Herefter vil Dansk Kabel TV foretage yderligere arbejde på vores kabel-tv-net som følge af den aftalte opgradering vi har med Dansk Kabel TV og youSee. Når Dansk Kabel TV har afsluttet arbejdet, kan vi tilbyde en bredbåndsløsning, der er hurtigere og bedre end det, vi har i dag.

Det kan I glæde jer til:

Når arbejdet er færdigt, får alle i vores forening endnu bedre oplevelser med både tv og bredbånd. Glæd jer blandt andet til:

-Mere fart, med mulighed for at bestille internethastigheder op til 1.000Mbit

-Mere fremtidssikring, så vores forenings forbindelse er klar til behovet i fremtiden

-Mere stabilt bredbånd, hvor de kan tage hånd om forstyrrelser, før de rammer os.

Med forbedringerne skifter vi til Docsis 3,1-standarden i vores kabel-tv-net. Det betyder at vi får adgang til Gigabredbånd med ekstra hurtige internethastigheder samt mulighed for at tilbyde hastigheder med endnu højere upload hastighed som f.eks 300/300 Mbit og 500/500 Mbit.

Hvis der er spørgsmål, så kontakt os i Antenneforeningen

Udskriv Email