youSee vs Discovery

YOUSEE OPSIGER TV-AFTALEN MED DISCOVERY.

Discovery der bl.a. leverer: Kanal4, kanal 5, 6’eren, Canal 8, Eurosport 1&2 og Discovery channel er opsagt af youSee.

Hvad betyder det for os i Ølholm antenneforening? Vi ved det ikke, det er der ingen der pt. gør. Begge parter er meget afhængige af hinanden, og de bliver nød til at mødes igen for at forsøge at forhandle en ny tv-aftale på plads.

YouSee har meldt ud af alle 11 kanaler Discovery leverer i dag til YouSee ryger ud af deres faste pakker, og erstattes af andre/nye, så ingen prisnedsættelse. YouSee har tilbudt Discovery at de kan få deres kanaler med i bland-selv, men det har Discovery blankt afvist, de vil være begge steder, ellers er de ingen steder.

Lov mig en ting, uanset hvad I læser i pressen, ser på nettet eller i tv, så husk der altid er 2 sider af en sag. Så inden I går ud og bestiller en parabol til taget eller bestiller tv-pakker på nettet, så vent lige og se hvad de endelige forhandlinger ender med.

Vi har stadig uforandret tv-pakker resten af 2019.

Antenneforeningen vil afholde et arrangement engang sidste i november eller i december, hvor alle kan komme op i hallen og høre hvad ændringer kommer til at betyde for lige præcis ens tv-pakke, vi melder mere ud når der er nyt og vi kender datoen.

Udskriv